Soorten massages


Kies je massage

De aangeboden massages zijn enkel voor mannen.

Je kan kiezen uit verschillende soorten massages. Hieronder vind je enkele mogelijkheden. De meest complete massage is de ontspanningsmassage. Maar je kan ook je massage zelf samenstellen: bijvoorbeeld een rugmassage, gecombineerd met een massage van de handen en het hoofd. We kunnen samen de verschillende mogelijkheden bespreken. Je kiest ook zelf de duur van de massage. 
Voor de massage gebruik ik een warme, neutrale amandelolie. Indien je hiervoor allergisch zou kunnen zijn, laat me dan iets weten, dan gebruik ik een andere olie.

 

Ontspanningsmassage

 

30, 60 of 90 minuten

Dit is een algemene ontspannende lichaamsmassage, gebaseerd op de Zweedse massagetechnieken. De druk op je spieren kan aangepast worden van aangenaam zacht tot een stevige dieptewerking, afhankelijk van hoe je het zelf graag hebt. 

Bij een massage van 30 minuten maak je een keuze tussen rugzijde of buikzijde.

In 60 minuten krijgen je rug, schouders, nek, benen, armen, borstkas en buik een massage.

Bij 90 minuten worden ook je voeten, handen, gezicht en hoofd onder handen genomen.


 

Voet-hand-hoofd massage

 

30 minuten

Als je weining tijd hebt, is deze massage ideaal om toch even te ontsnappen aan de wereld. Je houdt gewoon je kleren aan, je doet je schoenen uit, je legt je in een gemakkelijke ligstoel en laat je dan maar even wegdrijven op het gevoel. De massage begint aan je voeten en eindigt met ontspannende hoofdmassage.


Opgelet: dit is geen reflexologie massage. Maar de ontspanning is even echt.

 

Vlindermassage

 

30 minuten

Bij deze speciale techniek  wordt er enkel op de rug gemasseerd.

De massage bestaat uit een vlinderzachte, trage, repetitieve beweging rond de ruggengraat.

Door de superzachte aanraking is er doorgaans veel minder weerstand van het lichaam om los te laten dan bij een gewone massage. De steeds herhaalde beweging brengt diepe rust.

Als afsluiter, krijg je ook nog een deugddoende hoofdmassage.