Waarom massage?

Op de simpele vraag "Hoe gaat het?", antwoorden we regelmatig "Je weet wel: druk druk druk" en "Te weinig tijd". Gesprekken gaan te vaak over woorden als "stress" en "burn-out". En ondertussen bestoken alle soorten media ons met de meest negatieve nieuwsberichten van dichtbij en ver weg.

 

Soms hebben we ook eens gewoon behoefte aan rust. Geen storingen van buitenaf, enkel jezelf en de stilte in je hoofd. En hoewel we allemaal de termen "me-time" en "quality-time" kennen, we gunnen het onszelf veel te weinig.

 

Geef je lichaam en geest de tijd om eens tot rust te komen. Laat mij je daarbij helpen.


Mijn naam is Kris en ook ik ben vertrouwd met de drukte en de stress van het dagelijkse leven. Na een korte carrière in de rationele IT-wereld, ben ik stap voor stap op zoek gegaan naar een meer menselijke connectie. En zo ben ik uiteindelijk bij massage terechtgekomen. Na de eerste opleiding die ik volgde, wist ik meteen dat dit mijn ding is. Ik ben dan ook andere opleidingen gaan volgen en ik blijf me ook regelmatig bijscholen om nieuwe technieken aan te leren. De massages die ik geef, zijn een combinatie van verschillende technieken die ik tijdens de opleidingen leerde. 

 

Massage is voor mij meer dan een hobby. Ik heb gemerkt dat het geven van massages mij ook rust brengt, zoals een meditatie. Daarom maak ik er ook geen bandwerk van en geef ik maar één of twee massages per dag. Zo kan ik me volledig op jou focussen zonder de tijdsdruk van de volgende persoon die staat te wachten. 

Totale ontspanning staat garant. 

 

Bekijk welke massage het best bij jou past en stuur een berichtje via het contactformulier om een afspraak te maken .

 

Tot gauw.


Nog even dit: Ik kies ervoor om mijn massage enkel aan mannen aan te bieden. Dit is niet uit het standpunt van discriminatie naar vrouwen toe, maar omdat ik meer vertrouwd ben en ervaring heb met het mannelijke lichaam. Door de extra inspanning die het van mij vraagt om een massage aan vrouwen te geven, vrees ik dat dit ook voelbaar zal zijn in de massage zelf waardoor ik vrouwelijke klanten niet dezelfde ontspannende ervaring zal kunnen geven als mannelijke klanten. Ik hoop dat je mijn standpunt begrijpt.  

K7120 Photoshop
K7077 Photoshop
Kris dec 2016-1446
Kris dec 2016-1539