Praktisch

De aangeboden massages zijn enkel voor mannen.

Hoe gaat het te werk? Je kan kiezen tussen verschillende soorten massages

Alle massages kunnen onderling gecombineerd worden. Bijvoorbeeld een half uurtje vlindermassage aangevuld met een voetmassage. Vraag zelf de massage waar je zin in hebt. De meest complete massage is de ontspanningsmassage. 

Voor de massage gebruik ik een warme, neutrale amandelolie. Indien je hiervoor allergisch zou kunnen zijn, laat me dan iets weten, dan gebruik ik een andere olie. 


De massage wordt gegeven in een speciaal daarvoor ingerichte kamer die als doel heeft je zoveel mogelijk te laten ontspannen. (P.S. wat is je favoriete kleur?)

De kamer wordt speciaal voor je bezoek helemaal klaargemaakt. Gelieve dan ook het tijdstip van de afspraak zo veel mogelijk te respecteren. Hou er rekening mee dat parking hier in de buurt niet altijd gemakkelijk te vinden is. 


Om hygiënische redenen vraag ik dat je vòòr je naar de massage komt, thuis een douche neemt. 

Is het moeilijk om thuis te douchen, dan is er mogelijkheid om hier een douche te nemen. Indien je dat wilt, kan je ook na de massage een douche nemen, alhoewel sommige bronnen dit afraden omdat het tijd vraagt voor de olie om in je huid te dringen.

IMG_9240
IMG_9239
IMG_9238
IMG_9237

Prijzen

Alle massages hebben dezelfde prijs, afhankelijk van de duur van de massage. 

Betaling kan cash, via Payconiq of Paypal.


30 min - €40

60 min - €60

90 min - €80


Wil je graag een douche nemen, dan komt er €10 bij.